Sivut

Olen kiitollinen jos viitsit kommentoida kirjoituksia. Ja vaikka "suositut tekstit" tuossa sivupalkissa vieressä onkin ihan hyvä juttu, haluaisin kuitenkin huomauttaa, että tästä blogista löytyy paljon muutakin mielenkiintoista kuin se mikä on "suosittua". Katso vaikkapa asiasanahakemisto vähän alempaa, otsikolla "Tässä blogissa mm."! Vaikka annan mieluummin muiden äänen kuulua tässä blogissa, olen ottanut tavakseni myös kommentoida muutamalla rivillä julkaisemiani käännöksiä - mikä yleensä erottuu värillisenä tekstinä ennen tai jälkeen varsinaisen kirjoituksen. Eräs lukija kutsui tämän blogin sisältöä "hengelliseksi sekamelskaksi" - ja hän on oikeassa! Ei ole mitään yhtä tiettyä teemaa - ainoa punainen lanka on se, että kirjoitukset liittyvät laveasti henkisyyteen, ja nykyään niissä on usein jokin kriittinen näkökulma. Jos mietit mihin minä sitten uskon, niin omasta henkisestä tiestäni voit lukea lyhyesti toisessa blogissani, Resurget Sol Fugiens: Minun tieni.
"Mystiikka on myös gnosiksen siemen, joka on esoteerista teologiaa, aivan kuten magia on esoteerista taidetta ja okkultismi tai hermetismi on esoteerista filosofiaa...Koko ihminen on yhdellä ja samalla kertaa mystikko, gnostikko, maagikko ja filosofi; s.o. hän on uskonnollinen, kontemplatiivinen, taiteellinen ja intelligentti. Jokainen uskoo johonkin, ymmärtää jotain, kykenee johonkin ja ajattelee jotakin."
- Valentin Tomberg

13.7.06

PASTORI JOHN W. ADAMS: KARMA VAI ARMO - VALINTA ON SINUN!

Eräänä iltana seisoessani kotini ovella, katselin lumoutuneena tavallista suurempaa ukonilmaa. Mielessäni kävi ajatus, "millaista olisi saada salama ja jyrähdys samalla kertaa". Välittömästi se tapahtui!!! Siinä oli kirkkain valonvälähdys ja äänekkäin ukkosenjyrähdys jotka ikinä olin kokenut.
Muut perheeni jäsenet olivat menneet vuoteeseen, mutta tuolla hetkellä oli kollektiivinen "mitä se oli??!!!" Jopa äitini, joka oli ottanut pois kuulolaitteensa, säikähti tuota mahtavaa jyrähdystä. Voitte olla varmoja, etten sen koomin ole saanut sellaista ajatusta!
Florence Scovell Shinn kirjoitti kuuluisassa kirjassaan The Game of Life and how to play it, "elämän leikki on leikkiä bumerangeilla. Ihmisen ajatukset, teot ja sanat palaavat hänelle ennemmin tai myöhemmin hämmästyttävällä tarkkuudella. Karma on sanskriitiksi 'paluu'". Toisin sanoen, kuten selitin toisessa artikkelissa, "The Chickens come home to Roost", on sen tähden äärimmäisen tärkeää varmistaa, että "kanat" jotka lähtevät, ovat niitä, joiden haluat tulevan takaisin!
Jos itsepintaisesti jatkat negatiivista tai tuhoavaa ajattelua, et yksinkertaisesti voi odottaa niittäväsi positiivisia tuloksia. Et voi odottaa niittäväsi menestyksellisiä tuloksia ajattelemalla tai käyttäytymällä ikään kuin puute olisi väistämätöntä. Syyn ja seurauksen laki toimii täsmällisellä tarkkuudella.
Tämä on karman laki toiminnassa. Onneksi on olemassa keino nousta karman yläpuolelle, asettaa se sivuun niin sanoaksemme, niin että pakenet suurinta osaa ajatustesi ja tekojesi seurauksista. Sitä kutsutaan armoksi, joka on syyn ja seurauksen lain positiivinen sovellus.
Saatat voittaa vuosien väärän ajattelun ja elämisen suhteellisen lyhyessä ajassa yksinkertaisesti kutsumalla armon lakia. Niin tekemällä olet vapautettu menneistä virheistä ja niiden seurauksista. Armo kohottaa sinut toimivan rakkauden korkeimmalle tasolle. Siksi että armo on Jumalan lahja sinulle. Se on Hänen rakkautensa ylitse ja yläpuolella sen mitä saatat näyttää ansaitsevan. Toisin sanoen se on tuhlaajapojan tarina sovellettuna omaan elämääsi. Tuossa kertomuksessa pojan palatessa isänsä luo, kysymyksiä ei esitetty, rangaistusta ei suoritettu, vain varauksetonta rakkautta ilmaistiin. Oli jopa suuret juhlat!
Rakkaus ei koskaan esitä kysymyksiä, ei myöskään rankaise. Jos se tekisi niin, se ei olisi rakkautta. Sen takia kutsuessasi armon lakia käyt vapaana menneistä virheistä, vapaana syyllisyydestä ja negatiivisista seurauksista. Tämä ei kuitenkaan anna sinulle lupaa toistaa rikkomuksiasi. Itseasiassa kun todella kutsut armon lakia, et voi toistaa!
Monia vuosia sitten eräs henkilö koki jotain, mitä hän piti epäreiluna kohteluna muilta. Itseasiassa hän oli auttanut sen aikaansaamisessa omalla väärällä ajattelullaan ja toiminnallaan. Viisaasti hän kutsui armon lakia tekemällä seuraavan julistuksen:
"Jumalan armo on kyllin minulle. Jeesuksen Kristuksen anteeksiantava rakkaus vapauttaa minut nyt kaikista menneisyyden virheistä ja niiden seurauksista."
Kun hän jatkoi armon lain kutsumista ajatuksissaan ja teoissaan, hänen elämästään tuli harmoonisempaa, rauhallisempaa ja menestyksellisempää. Jopa ihmiset jotka olivat väärin syyttäneet häntä, myönsivät erehdyksensä.
Ei ole mitään mitä rakkaus ei voi tehdä, ei ainoatakaan ihmettä jota se ei tekisi sinulle. Armo on Jumalan varauksetonta rakkautta sinua kohtaan. Jumala (rakkaus) ei koskaan tuomitse sinua, joten miksi sinun pitäisi? Kutsumalla armon lakia, kutsut korkeinta ja voimakkainta energiaa maailmankaikkeudessa tuöskentelemään sinussa ja sinun puolestasi: Rakkautta.
Käytät syyn ja seurauksen lakia korkeimmalla ja parhaimmalla tavalla ja elät rakastavasti, armollisesti, terveesti, ja yltäkylläisesti kuten Jumala haluaa. Se on sinun valintasi: elää karman tai armon mukaan. Päätöksesi riippuu siitä haluatko elää menneissä virheissä, vai elää vapaana. Valitse viisaasti.
Copyright 2006 - John W. Adams, Golden Key Ministry. Saa käyttää luvalla, jos sisältöä ei muuteta ja copyright-huomautus sisällytetään.

Ei kommentteja:

Klikkaamalla banneria pääset kyseiselle sivulle: